dimarts, 26 de gener del 2010

UNA SORTIDA DIGNA DEL JESÚS TIBAU


Una de les iniciatives de més èxit que va tenir l'any passat i que es va compartir amb més il·lusió fou l'edició del llibre Totes les baranes dels teus dits. És per aquest motiu que, enguany l'escriptor i blocaire Jesús M. Tibau hi torna i ens convida a escriure un poema que inclogui l'expressió "una sortida digna", el títol del seu darrer recull de contes. Entre tothom que participi sortejarà un exemplar del llibre homònim i, sobretot, el recull de poemes s'editarà gràcies a Petròpolis, de forma que el llibre es podrà llegir o baixar l'arxiu de forma gratuïta, i també es podrà aconseguir en paper a preu de cost.
O sigui que poseu-vos a la feina, i envieu-li els versos abans del 14 de febrer. Evidentment, si teniu un blog,  proposa que difonguem la idea i que hi anem penjant els poemes.
El primer poema del llibre no podrà ser altre que el del músic Jesús Fusté, que es titula precisament així, que va musicar al seu primer disc i que m'ha cedit com a títol del meu recull de contes i del blog http://unasortidadigna.blogspot.com


Més informació a :